Våra tjänster

lkpg-foodcourt

Våra tjänster

För att undvika onödiga misstag och kostnader är det viktigt att tänka efter innan man börjar. Vi hjälper dig att få kontroll genom att planera och visualisera din lokal. Vi arbetar strukturerat och strävar alltid efter att planera varje projekt för att leveransen ska gå så smidigt som möjligt. Alla produkter och snickerier som vi levererar håller en garanterat hög kvalitet. Du kan alltid lita på vår kvalitetsmärkning.

Här nedan har vi specificerat våra tjänster under olika kategorier. Vi erbjuder vårt kunnande och vår tid, och tar samma arvode per timme oavsett konsultområde.

Planering av lokal och verksamhet

Bland det viktigaste med en servering är att ha ett väl fungerande flöde i lokalen. Vi hjälper dig att planera din lokal och ser till att besökarna känner sig välkomna och förstår lokalen direkt när de kliver innanför dörren. Vår gedigna erfarenhet av restaurangbranschen gör oss väl rustade att även råda dig i val av t.ex. matsedel och koncept.

Inredning

Vi jobbar med inredning varje dag och älskar det. Därför hjälper vi mer än gärna till att designa inredningen för just din verksamhet. Vi utgår ifrån dina önskemål, visioner och budget när vi designar. Hur mycket och vad du behöver hjälp med är upp till dig.

3D-visualisering

Att få chansen att se sin nya lokal redan innan den är klar kan vara ett betydelsefullt hjälpmedel. Det ger möjligheter att göra justeringar redan innan man gör om. Med 3D-visualiseringar av din färdiga lokal är det lättare att förklara för utomstående intressenter hur resultatet kommer att bli.

Grafik

En grafisk profil är ditt företags ansikte utåt. Det är viktigt att din grafiska profil och din inredning hänger ihop och samspelar. Vi hjälper dig att skapa ett fräscht och sammanhållet uttryck i harmoni med den inredning vi levererar.

Specialsnickerier

Vi är experter på att designa och planera serveringsdiskar. Våra snickerier levereras alltid högsta kvalitet. Våra kunder vet att en välbyggd disk är en lönsam investering.

Leverans och montering

Våra montörer och möbelsnickare kommer till din lokal och monterar möbler och snickerier på plats. Eftersom de flesta finsnickerier görs i fabrik går det snabbt att montera.

Detta gör vi inte

Vi utför inte byggnationer, VVS och elinstallationer. Vi hjälper däremot gärna till med planering, underlag och ritningar samt att bestämma ytskikt i lokalen, alltifrån färgkulörer, undertak, kakel och tapeter mm.

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.